Alla inlägg den 19 april 2010

Av Eva - 19 april 2010 17:05

Fy faan vilken jävla dag de har varit i dag. Fast egentligen började de i går kväll. När jag var på väg hem så ringde jag gubben å frågade om han hade lust att möta mig men de kunde han inte för att han skulle gå upp till våra grannar. Å där satt en annan granne å bråkasde om nån jävla tomtgräns å allt vet vad. Å så drog hon upp saker som inte alls hade med saken att göra. Å även om hon bad om ursäkt så var ju "skadan" redan gjord!! Å de va ganska jobbiga å allvarliga saker hon drog upp. Å i dag ringer samma kärring å frågar mig om saker som blev sagt i går, men jag gjorde klart för henne att jag faktiskt inte kunde varken försvara eller anklaga folk för saker eftersom jag inte var med i går. Hur man kan säga i ett andetag att människor e dum i huvudet å sprider skitprat å i nästa säga att man inte känner dom eller vill lära könna dom, de begriper inte jag. Om de e nån som sprider en massa jävla skit å skvaller så e de hon å hennes jävla morsa. Jag blir så jävla trött på allat detta skaller som försegår i svenska småbyar. Har inte folk ett eget liv som dom kan hålla sig till!??! Nä fy faaan för såna människor! Å kom nu inte å säg att jag ska lugna ner mig för jag har fått nog av skit från folk i denna by nu. Hade de inte varit för att vi köpt hus å att vi har jobb så hade jag nog flyttat. Fast frågan e vart?? Antarktis kanske... förhoppningsvis å skvallrar inte pingviner.

Åh va de va skönt å skriva av sig, ledsen å behöva skriva sånt här på bloggen bara. Vi får hoppas att nästa inlägg blir roligare läsning.

  

Kram!

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards