Alla inlägg under mars 2009

Av Eva - 21 mars 2009 16:10

Idag har vi inte gjort så mycket,  vi har städat å donat. Gubben har lekt med sina nya högtalare som han köpt av en jobbarkompis. Förstår inte tjusningen med att ha "värstinghögtalare". Karlar blir som barn på nytt när dom håller på med teknikprylar!! ;-) Man kan ju inte spela som om de vore ett disco iaf. Vi ska bjuda grannarna på tacos idag, sista middan innan dom flyttar. Så nu ska jag gå å hacka grönsaker å förbereda för dom e snart här. Kram!

Av Eva - 19 mars 2009 18:10

Idag var jag på stan å där gjorde jag världens fynd! Jag hade ju planerat att köpa lite nya kläder (ett par jeans å en tröja), å nya kläder blev de. Jag hittade ett par jeans för 99 kr å ett par "finbyxor" för 49 kr. Otroligt men sant, jeansen hade kostat över 400 å dom andra runt 350 kr. Jag köpte tföjan jag visade på bild i går å den va ännu snyggare i verkligheten. :-)

Så nu funderar jag på att köpa en till sån tröja fast i en annan färg, eller så blir det en enfärgad tröja.

Kram

Av Eva - 18 mars 2009 18:12

Jag ska nog köpa lite kläder i morron när jag ska in till stan, har hittat ett par snygga jeans å en snygg tröja på KappAhl. Jag har inte haft ett par jeans på VÄLDIGT många år. Så jag tror att jag ska unna mig de! :-)

Nu när våren börja göra sitt intåg i vårt avlånga land så blir jag sugen på lite nya blommor & i dag såg jag några väldigt snygga tulpaner. Jag älskar att ha tulpaner hemma på våren.

Av Eva - 15 mars 2009 15:20

I går var som jag skrev förut min älskling på pimpeltävling å jag hoppades att han skulle komma hem med nåt bra pris, det kan man säga att ahn gjorde för han vann hela tävlingen å fick en battaridriven skruvdragare. Nu kanske ni tycker att det är konstigt att ajg tycker de är ett bra pris men det passar utmärkt för oss eftersom vi ska renovera huset i sommar. Mer vinster: jag van  på lotto igår men BARA 24 kr. Men som dom säger, de e början på en förmögenhet! Förlust: Manchester United förlorade mot Liverpool med 1-4 (j***a skit), jag håller på Man U å gubbenpå Liverpol. de e lite skojigt för vi håller på olika lag i all sport (nästan iaf) som finns. I Elitserien håller jag på Djurgården å han håller på Färjestad, i NHL håller jag på Philidelipha Flyers å han på Detroit Red Wings, i Serie A (italienska ligan) håller jag på Juventus å han på Inter. Å som det ser ut nu så blir det nog bara en vinst för "mig" i år. MANCHESTER UNITED går mot seger!!

Jag har äntligen fått till min messenger, men det ä inte den senaste utan jag har 7,5, fast nu när jag vet hur jag ska göra för att få den att funka så funderar jag på att ladda ner den senaste iaf. Eller om jag ska nöja mig med den här ett tag. :-)

Kram.

Av Eva - 14 mars 2009 12:32

Det är vad som händer här hemma just nu, jag är nämligen hemma själv. Älsklingen är på pimpeltävling, hoppas han kommer hem med nåt bra pris ;-)

Jag har fortfarande problem med messenger, nu e de så att mina kontakter (som jag inte har enligt programmet) kan se om/när jag är online, men jag kan ju inte se dom. Det är för mig obegripligt hur det går ihop.:-/  Men så e man ju ingen datatekninker heller.

Jag skäms nästan att jag sitter inne en sån här dag, solen skiner å de e 5,1 garder varmt ute men jag tänkte att jag skulle få till min messenger (de va ett j***a tjat) om jag fick sitta i fred. Men det ville sig inte! Det jag får göra nu e att hoppas att jag kan vinna några tusen på Lotto ikväll så att jag kan köpa en ny dator. Fast med min okunnighet lär det väl inte hjälpa.... hehehe

Nu e solen på väg i moln så jag ska skynda mig ut innan den försvinner helt, ska ta med mig en bok å lite kaffe ut!

Kram

Av Eva - 11 mars 2009 19:17

Som jag skrev tidigare så har jag provat att installera en nyare variant av Messenger, har så även provat idag utan att lyckas! Nu finns de säkert dom som tycker att jag ska ge upp eller få nån annan att göra det åt mig men det e så här, när jag har bestämt mig för nåt så vill jag att det ska bli gjort så fort som möjlgt och att det ska fungera som jag vill. Men det är tydligt att det inte är så med Messenger, eller nåt annat i dag för den delen. Jag provade göra en soppa idag som jag inte gjort förut, men den blev så oätbar (finns det ordet?) att jag inte kunde äta den. Fast min man tyckte att den var god, eller så så han bara det för att göra mig glad. Vem vet..Så idag har man kännt sig som en okunnig och frustrerad liten skit.

Å inte lär det bli bättre i morron när jag ska till AF. Då lär man väl känna sig lika okunnig och frustrerad som jag är just nu. Fast jag hoppas inte det, jag har en bra handläggare där.

Kram.

Av Eva - 10 mars 2009 13:23

Om man kan ha tre-minuters förkylningar så hade jag de i morse. Satt i soffan å tittade på tv:n när mina ögon och näsa började rinna som nån jäkla översvämmning. Å jag nös som en tok. Är inte allergisk mot nåt. Så det måste ha varit en tre-minuters förkylning... hehehe!!

Av Eva - 9 mars 2009 11:19

Nu på morgonen har jag fått veta att våra grannar ska flytta till södra Sverige. Dom har pratat om det en längre tid men jag har liksom inte trott att dom skulle göra slag i saken... Han har fått jobb där nere. Det känns tungt att dom ska flytta för hon är en av mina bästa vänner men misstolka mig inte jag är glad för deras skull, speciellt så här krisens tecken. Jag hoppas vi kommer att kunna fara ner till dom nåt i sommar eller iaf till hösten. 

 

I will miss you B!!

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards