Alla inlägg under juli 2009

Av Eva - 13 juli 2009 11:24

... med många nya möjligheter, hoppas jag iaf. Hihi!! I dag e jag ledig, så jag ska passa på att njuta lite extra innan jag jobbar igen på onsdag.

Jag hoppas att vi kan fara på bilbingo ikväll!!!!!!!!!!!!!!!  De skulle sitta fint med lite extra pengar!!!!!!!!! Maken står bakom (å tjuvläser) å håller med!;-)

Nä nu ska jag dricka lite kaffe.

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 10 juli 2009 13:02

En annan version men fortfarande bra!!

Av Eva - 10 juli 2009 12:58

En bra version av en underbart bra låt!

Orginalet görs av Uriah Heep.

Av Eva - 10 juli 2009 12:38

I dag fredag så e jag ledig, å de e skönt ska ni veta. Även om de bara e en dag, men de blir två dagar på raken mån-tis å då ska jag nog fara in till stan å träffa min vän, de var en evighet sen vi träffades!!  Hoppas att hon kan då!!!!! <3<3<3

Jag hade visst inte så mycket att skriva om idag...... Ja, ja de blir kanske mer i morron. Den som lever får se. hehe!!

Tjingeling

Kram

Av Eva - 5 juli 2009 10:51

I går var jag bara hemma å gjorde i pricip inte ett dugg!! De va faktiskt hur skönt som helst. De enda jag gjorde var att jag diskade upp efter fredagens middag, för de orkade inta jag göra då. Å idag ska jag nog inte göra så jäkla mycket heller, bara dammsuga en liten snabbis på nedervåningen men de får nog bli i eftermiddag/kväll.

På kvällen i går så var vi bjuden på middag hos grannen, de blev girllad karré & klyftpotatis. GOTT! Å så blev de ju några glas vin å en cider... Jag drack inte så mycket, inte så att jag blev full iaf. De kan man ju tyvärr inte säga om min gubbe, han blev så full så han e bakis i dag å de blir han bara om han har druckit alldeles för MYCKET. Jag trodde i min enfald att vi skulle sitta hos våra grannar å ha lite trevligt men de slutade med att min gubbe, hans dotter å en annan granne for till nån jäkla dans i nån liten grannby.

Å nu på morron så berätta gubben att han hade spytt tre gånger nu på morgonkvisten, DESSUTOM hade han spytt i går INNAN dom for på dansen!! En liten fråga; varför far man på dans om man e full å spyr redan innan man har kommit iväg??? Men så får han plågas idag oxså, för svärfar e här å dom håller på med taket så han ska inte tro att han kan ligga på soffan å ojja sig idag. 

Appropå våra grannar, så måste vi snart ta å bjuda DOM på middag nåt framöver. Vi har ju varit där så ofta nu. De får nog bli en liten kräftskiva här i augusti.

Nä nu ska jag njuta av min lediga dag, i morron jobbar jag igen å då e de 4 dagar på raken, alltså mån-tors, ledig fredag, jobbar lör-sön. Men jag får ju tänka på att de blir mycket pengar.... hehehe!!

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 3 juli 2009 10:27

Idag eller rättare sagt i helgen så e jag ju lååångledig! Fredag-söndag å de kan jag säga er att de kommer INTE att höra till vanligheterna att jag är ledig så i sommar. Kommer att jobba nästan varje helg, om inte hela helger så antingen fredag, söndag eller lördag-söndag. Å när dom e uppdelade så då e ju hela heglen "förstörd". Men, men de funkar nog de med.

Nä nu ska jag koka lite kaffe å sen ska jag gå ut å leka målarkludd!!! *ler*

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 2 juli 2009 20:47

De e vad som hänt under mitt lilla uppehåll från bloggandet. Vart ska jag börja?? Jo, jag kan börja med att tala om att jag har börjat på mitt vik på riktigt nu å jag STORTRIVS!!!! De e så himla kul, personalen e toppen å dom boende e oxså toppen. Lönen kommer även den att bli toppen, speciellt i slutet av augusti & september!!!!!!!! Säger bara IKEA; Here I come!! *LER*

Då ska vi se, vad har hänt mer? Jo, vi eller rättare sagt älsklingen & svärfar har rivit klart taket så nu e de bara plåten kvar å den börjar dom så smått med i helgen. De som e trist med att renovera är att det ser ut som om de e världskrig på tomten..... men huset blir snyggt när de e klart! Snyggaste huset i byn kommer de att bli. Vidare så funderar vi på om de e nåt fel på våran minsta katt, hon pinkar inne å hon pinkar faan på & i allt bla mina ballerinaskor!!! :-( eller om de e nån slags protest för att hon inte får gå ut, än så länge får hon sitta i koppel (LÅNGT sådant) eftersom vi inte vill ha kattungar. Jag ska ringa å beställa tid för kastrering (å jo, de heter så även för honkatter) så hoppas jag att de blir bättre.

Lite om vad älsklingen har gjort; han var å fiskade en dag å när han skulle ta upp telefonen så halkade han på en sten å druttade i vattnet så både han å mobilen blev blöt. Mobilen gick sönder men älsklingen klarade sig oskadd!!!! Så nu har han äntligen köpt en NY mobil, de blev en SE W302. han har bara fått ärva mobiler förut så han var värd den! En sak som var lite kul med detta var att hans förbaskade cigg klarade sig från att bli blöt.


Jo, just de jag har ju faktiskt oxså hjälpt till med takrenoveringen jag har varit ute å målat några bräder som ska sitta nånstans på taket, tror att några av dom var vindskivor. De blev bara tre sidor målade i kväll så i morron ska jag måla resten. Vill ju oxså bidra med nåt på utsidan förutom att jag har fått bestämma färg. *ler*


Å så har jag upptäkt en grupp som heter Sonata Artica, dom e såååååååå jäkla bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Tjingeling

Kram

Höll ju på att glömma att jag har en fråga; Får man sätt ut IP-nummer hur som helst??

Av Eva - 1 juli 2009 15:32

ahr varit på "utflykt" på en annan blogg ett tag men den va inte så bra som jag trodde. Så nu ska jag hålla mig till den här!

En längre uppdatering kommer lite senare.

Tjingeling!

Kram

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards