Alla inlägg under september 2009

Av Eva - 16 september 2009 12:57

I dag onsdag den 16/9 har det varit premiär för ICA MAXI i Östersund å jag var där med syrran. Trodde att de skulle var hur mycket folk som helst där men de kändes inte som om de var de, kanske de berodde på att de var en ganska stor butik eller att folk hade varit där från morronen. Jag å syrran var inte där förräns vid kvart i tio å dom klippte banden kl 08:00. De e ju alltid kul att fara på ett nytt ställe å de var ju en bra affär så de blir nog till att altinera våra inköp mellan ICA å COOP. Dels för att dom har bra utbud emn framför allt att dom har ett scannersystem!! Tänk om fler kedjor kunde införskaffa det, fast jag har hört nåt om att Willys här i stan har skaffat de. Så de blir väl till å fara dit å kolla in om de stämmer. Å om de gör de så e de vål bara å skaffa ett kort där oxså, om de behövs vill säga men de antar jag att de gör.

Nu ska jag bara ta de lugnt ett taag innan älsklingen kommer hem, börjar få skallebank. Rynkar på näsan

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 15 september 2009 12:43

I går kväll när jag som bäst håll på att bläddra igenom alla uppdaterade bloggar på första sidan så dyker det upp en rubrik som får mig att sätta kvällskaffet i halsen, rubriken hade med S E X att göra. Å den var ju iofs iögonfallande så de var säkert många (ink. jag) som kollade in de inlägget. Men när man läste det så blev iaf jag mest bara äcklad av de å dessutom stod de TVÅ OLIKA namn på mannen i fråga. Jag undrar varför man skriver såna inlägg, kan man inte leta reda på en bloggportal som har de som inriktning? Jag för min del vill iaf inte läsa om olika bloggares sexäventyr.

I dag är det städning som gäller eftersom min svärmor kommer på besök å det känns ju alltid bättre att ha de nystädat, speciellt när man får besök av svärmödrar! Glad 

Å nu på förmiddan kom älsklingen hem på en kopp kaffe. Mysigt! Nä nu e de väl dags å ta itu med hushållsarbetet......... Tråkigt men sant.


Ja just de ja; dom ringde från jobbet i morse å frågade om jag kunde jobba på fredag. Gissa vad jag svarade??

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 14 september 2009 20:05

Tror ni att man får fler läsare till sin blogg om man använder ordet blondin nånstans i namnet på bloggen? eller för den delen en bild på sig själv som blond fast man egentligen inte är de?? Bara en liten fundering.... Oskyldig

I dag har min gubbe oxså skaffat sig en blogg! Tungan ute Den kommer att handla om (enligt han själv) om hans älskade hobby, fiske som sker vinter som sommar. Vi får väl se hur länge han håller på med den.

Idag har jag jobbat men nu har jag inga fler dagar som jag vet just nu iaf. Men jag hoppas ju på att det blir MÅNGA MÅNGA dagar till.

Nä nu ska jag ta å hoppa in i duschen å sen blir de tv:n en liten stund!

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 12 september 2009 20:25

I dag har jag jobbat men bara fram till kl 14 å de var faktiskt ganska skönt. I morron däremot ska jag jobba HELA dagen (8:00-20:30) å på måndag är det 7:30-15:00 som gäller. Nu i kväll så har jag tittat på mitt älskade Manchester United på Canal+ sport å dom vann med 3-1 mot Tottenham!!!!!!!!!!! MANCHESTER UNITED 4 EVER!!!

Men nu ska jag gå å lägga mig å läsa min bok som jag har hållt på med ett bra tag nu, måste ju hinna läsa ut den innan min nya bok kommer!!

I dag blev de inte mer spännande än så här... Flört

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 11 september 2009 09:44

Jag har nu beställt Dan Browns nya bok "Den förlorade symbolen". Jag hoppas att den e lika bra som "ÄNglar & Demoner", för de e den bästa boken av honom enlit mig!!

  



Av Eva - 10 september 2009 22:13

Kul att se att denna sida har fått en uppfräschning! har egentligen inte så mycket att skriva om men de har ju inte dom som tjänar pengar på sina bloggar heller... Ni kanske fattar vilka jag syftar på. I dag har jag inte gjort så väldans mycket, har städat lite å tvättat. Å så har jag haft en liten släng av huvudvärk men de gick över när jag vilat en stund. I morron ska jag fara till den "stora staden" Östersund å shoppa lite. Ikväll var de säsongspremiär på "Criminal Minds"! Älskar den serien. Nähä nu vet jag inte vad jag ska skriva så de blir GO NATT!!

Tjingeling

Kram!

Av Eva - 5 september 2009 11:37

Jag har blivit KÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!!!!!!! I en hundras som heter Russkiy Toy! Kolla in länken här: http://www.srtk.se/index_sverige.htm

Tjingeling från en nyförälskad jämte!

KRAM

Av Eva - 3 september 2009 12:08

Idag vaknade jag ganska tidigt, klev ur sängen vid 8.20-snåret Gick ner å sätte igång tv:n å kollade en sväng på "Vakna med the Voice". Tycker att dom e hur roliga som helst, å dom har ju en tävling som går mellan Josefin Crafoord å Jacob Öhqvist å dagens tävling handlade om porr!!! gissa vem som vann?? Jo de va "lilla" fröken Josefin!!!!!!!!!! Hur jäkla kul som helst var de tycker jag, hon kunde en massa triviala saker om porrindustrin, när första porrfilmen kom ut t ex å sen till råga på allt så kunde hon rabbla upp hur många porrskådisar som helst!!!!!!

En av deras gäster i dag var Katrin Zytomierska å hon berättade b la att hon hade sprungit på Zlatan hos nån frisör i Stockholm å att båda dom + en massa andra kändisar som hon kallde "A-kändisar" (inkl. sig själv) gick hos denne frisör. Jag vet inte om jag skulle vilja kalla henne för en A-kändis dels e hon tillsammans med Bingo Rimer (å han e ju som han e) med de värsta av allt är väl att hon skriver en massa skit om sitt ex (Alex Schulman) å hans nya liv tillsammans med sin nuvarande flickvän å deras barn. Jag tycker inte att man gör så ÄVEN om man inte skilldes som vänner så har väl det stackars barnet inte gjort henne nåt!!!! Å allt detta pratende om dom blonda bloggerskorna fån hennes sida. Vad handlar de om? Egentligen?? Vill ni läsa hennes blogg så har hon (å även Josefine Crafoord m.fl) en på finest.se.

Vad ska jag göra idag? Jo, jag ska städa å skicka in en jobbansökan! håll tummarna för mig. Så de e väl dags att sätta igång med de. Jag ska jobba i morron å på söndag på samma ställe jag har varit på i sommar, å bara för en liten stund sen så ringde dom därifrån igen. Ska även jobba den 12/9.

Tjingeling

Kram!

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards