Alla inlägg under december 2009

Av Eva - 24 december 2009 08:30

Jag vill önska alla er där ute en riktigt, riktigt

  

Av Eva - 22 december 2009 11:12

I söndags så jobbade jag natt, å de var de tråkigaste jag gjort på länge! De var så lugnt så jag nästan somnade. Men som tur var så hade jag med mig en korsordstidning å så finns de ju tv... De var hur skönt som helst att få gå hem vid 7.15-tiden i går morse, så när jag kom hem var det bara att äta frukost å sen gå å lägga sig. Jag lyckades somna vid halvnio å sov till 12. Men de fösrt nu som jag har återhämtat mig, de tar ju ett tag innan man har vänt tillbaka dygnet.

ÄNTLIGEN har vi Spotify!!! Gubben fick ett sms från Telia i går om att man fick en invte om man skickade in sin e-postadress som svar på sms:et. Så de var ju en bra julklapp. Å appropå julklappar; hoppas syrran e nöjd med sin som hon fick över telefon...    

Nå nu ska jag kolla om gubben vill spela lite Monopool på tv-spel!

  

Kram!

Av Eva - 20 december 2009 08:13

Lördag 19/12

Vi for till ICA MAXI å  handlade. Vi hade kollat vad vi hade kvar i frysen så vi inte förköpte oss på sånt som vi redan hade hemma, så vi bestämde oss för att vi inte skulle handla SÅ himla mycket. Bara lite basvaror å julmaten. MEN vad tror ni notan landar på?? Jo, nästan 3000!! Å de e vad vi brukar handla för en "normal" månad. Men allt smått som man kommer på att de ska jag ha, kostar ju pengar de oxså. Å sen så e ju inte julrelaterad mat så jäkla billig heller. Å så var vi på Ö&B å där kom vi på att vi hade glömt en av dom viktigaste sakerna när vi handlade, nämligen KAFFE. Så då var de bara å svänga in på en annan ICA-affär på vägen hem.

Fick äntligen hämta min mobil i går... Kommer hem å sätter i sim- å minneskort å sätter den på laddning. Trycker igång den å ser till mitt STORA förtret att den inte är ok!!!! Så nu blir de väl att reklamera den på onsdag när jag å gubben ska in å handla dom sista klapparna. Jag blir så jävla less på denna skitmobil!! Jag kanske kan få mig en för tidig julklapp om jag kan reklamera den....

Söndag 20/12

Är uppe med tuppen idag, eller nästan iaf. Klev upp vid kvart i åtta. Varför de kanske ni undrar? De gör nästan jag oxså    Men de e så att jag ska jobba natt i natt så de gäller att jag kan sova i dag en sväng för att jag ska orka. De känns lite pirrigt för de e första natten på egen hand. Men de ska nog gå bra, de e ganska lugnt där på nätterna å så får jag väl ta med mig en bok å en korsordstidning.

Nä nu ska jag koka mig lite kaffe.


  


Kram!

Av Eva - 17 december 2009 11:21

Man kan säga att det börjar bli kallt här nu. De blir nog till att sätta på sig långkalsonger när jag sak gå å jobba. Brrrrrrrrrrr     


  

Kram!

Av Eva - 16 december 2009 13:30

Har nu suttit å kollat på en hel del inredningssaker + köksprylar. å ajg kan säga att jag blir JÄKLIGT sugen på att beställa en del saker!!!  Får se om jag gör de i morron när jag får pengar. I så fall gör jag det utan att brätta det för min gubbe...    Han tycker bara att det är onödigt. Å de kanske de e men jag VILL verkligen ha de.

 

Den här tallriken finns på hemmakocken.nu under rubriken porslin > Porvasal. Det är 6 tallrikar för 255 kr. Har tänkt att använda dom som desserttallrikar om jag beställer dom.

 

Även denna kommer från hemmakocken.nu

         

Tapet till vardagsrum och hall?? Tycker att dom är snygga å tror att dom skulle passsa i ett gammalt hus som vårat, speciellt den högra.

  

Kram!


   

Av Eva - 16 december 2009 08:40

I natt har jag haft en väldigt pinsam  (sex)dröm om en person som jag nyss har addat på FB...     Det kändes verkligen som om jag hade varit otrogen mot min älskling när jag vaknade. Inge kul!! Undrar vart sånt kommer ifrån, när man drömmer så om en person som man inte träffat på flera år.

  

Kram!

Av Eva - 15 december 2009 12:34

          

Så här ser det ut på våran tomt nu, det har snöat sedan i går. Har väl kommit en si så där en 7 cm snö!! ME LIKE!!!   

I eftermiddag ska jag å gubben gå till våra kära grannar som som hem från BB i går. Dom fick en liten son 10/12. Så på fredag måste jag köpa nån liten gröt till dom!!   

  

Kram!

Av Eva - 14 december 2009 13:00

Vi närmar oss ett nytt år med stormsteg, å jag kan bara hoppas att nästa år blir bättre än detta år. Mest av allt hoppas jag att jag hittat ett jobb. Eller att man blir miljonär på lotto, fast de förutsätter att man lämnar in en kupong... Vad tror ni kommer först jobb eller lottovinst??   

Upptäkte just att jag har glömt att lägga in i kaminen!!!   Men som tur va så hade de inte slocknat.

Idag  har vi minusgrader här, ca 7 å så snöar det lite grann. Så pass att det blir vitt på backen iaf. HOPPAS ATT DET BLIR EN VIT JUL!!!!!!!!   

I morse så tittade jag på "Efter Tio" (tror att det var en repris) å Isabella Löwengrip/Blondinbella var där å pratade om sin blogg å kändisskap även hennes pojkvän var där. Bla så sa Isabella att hon skiljer på sin roll som Blondinbella å sin privata roll. Undran: varför måste man spela en roll när man bloggar? Kan man inte bara vara sig själv å stå för vad man tycker å tänker? Å hennes pojkvän sa att när man bloggar som dom gör så är det kvantitet å inte kvallitet som räknas. Jo tack de har man ju hört/sett!    Vi vanliga dödliga bloggare (iaf jag) tycker nog tvärtom. Jag skriver hellre ett bra inlägg än flera dåliga, men iofs så e de väl inte jag som avgör om mina inlägg är bra eller dåliga. Mina få stackars läsare kanske tycker att jag bara skriver om struntsaker... Men jag skriver ju ofta om mitt liv å mina tankar så jag hoppas att det inte uppfattas som skit... Men om de finns dom som tycker de så; SO BE IT!!   säger man väl till dom?? ^^



   

Den här toppen ska jag ha på mig på julafton!

Men jag vet inte om jag ska ha koftan på mig oxså...

   

Den här figuren tycker jag var lite hemsk!!! Varör blandar man in såna figurer bland smileysarna när dom flesta andra e ursöta!!?? De syns väl att jag tycker det i detta inlägg btw? hihi


  


Kram!


   

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards