Alla inlägg under december 2009

Av Eva - 13 december 2009 12:52

Är det nån som har nåt förslag på sidor med julpynt till bloggen?? Jag har googlt men inte hittat några bra sidor.

Tacksam för svar!!

  

Av Eva - 13 december 2009 10:29

Julen är ju tiden då dom flesta längtar efter en härlig period när man umgås med sina vänner å sin familj. Å så är det nog även för mig, å speciellt längtar jag efter att få träffa min lillasyster som ska komma upp i nyår. Å min systerson som e här i helgen längtar oxså efter nån, nämligen sin mamma!!! Å han ska äntligen få komma hem till henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag VET att han inte kommer att bry sig så hårt att han måste lämna sin sk pappa.... Dom han kommer att sakna mest e nog sina småsyskon å sina kusiner, å oss å momma å moffa. Men de e ju inte till utlandet han ska flytta så vi får nog träffas ändå på typ sommarlov å sånt.

  

Kram!

Av Eva - 12 december 2009 21:24

Har just upptäckt att en viss person har en blogg på just denna bloggportal.... Mindre kul!!   

Av Eva - 12 december 2009 15:47

Rubuiken säger allt, eftersom de inte har hänt så mycket här i helgen. Vi har bara slappat hela dagen å spelat lite spel med barnen (gubbens dotter å min systerson).

Å jag skulle tro att kvällen blir lika slö den, efter middan så blir de nog lite mer spel å sen en tv-kväll.

  

Kram!

Av Eva - 8 december 2009 11:00

Jag vet inte om de e rätt att man ska bli tvingad att skänka pengar till en fond pga ens svärföräldrar. De e nämligen så att deras bästa vän har gått bort å nu ska alla deras barn+respektive å barnbarn vara med på denna fond, till saken hör att JAG har träffat denna person max två gånger liksom min gubbes dotter. Dom andra syskonen har väl så gott som vuxit upp med dessa personer men att tvinga med sina barnbarn (det yngsta är ca tre månader) på detta tycker jag faktiskt är att gå till överdrift.... Jag förstår att mina svärföräldrar sörjer men vi (jag å min gubbe) måste väl inte göra de. Ni kanske tycker att jag är okänslig men de e jag INTE!!

Av Eva - 4 december 2009 17:05

Fick ett telfonsamtal från Phonehouse i dag å dom sa att SonyEricsson inte accepterade att jag reklamerade min mobil utan jag vackert fick lämna in den på service en tredje gång. Så då e e bara att vänta på att jag får hämta den om ca tre veckor å sen vänta yttligare två månader på att återigen lämna in den, för de var så de va förra gången jag lämnade in den... GRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! E de de bara å gilla läget eller?????


  

Kram!

Av Eva - 2 december 2009 18:15

I dag var jag in till "Phonehouse" för att reklamera min mobil, men dom ville att jag skulle lämna in den en tredje gång först för dom sa att de var sagt så från tillverkarnas sida. Men eftersom ett av alla fel på den e samma som från början så skulle dom prova att reklamera den iaf. Hoppas att dom hör av sig i morron för dom sa att en reklamation kunde bli godkänd inom ett dygn... Hoppas att den blir det å att jag får hämta en ny..

Å så skulle jag ju så stort försöka hitta en tröja till julafton/nyårsafton men jag tappade lusten till de............

Får se om de blir en tripp in till stan till veckan oxså.   


Tjingeling   


Kram!


Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards