Alla inlägg under januari 2010

Av Eva - 11 januari 2010 10:43

Jag önskar att jag kunde göra mer för m & p, för som de e nu så känner jag mig så jäkla otillräcklig. Vet inte vad mer jag kan göra för dom!!!    jag vill ju att dom ska ha de bra, man vet ju inte hur länge man får ha sina nära å kära i sin omgivning.


Så var man åter tillbaka till den grå vardagen, gubben jobbar å jag är hemma å drar fötterna efter mig. ÅHHHH vad jag önskar att det kunde "dimpa" ner ett jobb i huvudet på mig...    I dag är bet bara -17,8 grader ute så i dag behöver jag inte hålla på att tokelda hela dagen.


Jag har bekymmer med min design här på bloggen, jag vet inte hur jag vill ha den. Jag har ju hittat en sida där man kan göra egna banners å den som sitter längst upp nu har jag gjort på den sidan. Men jag vet inte om jag e nöjd med den. Jag ÄLSKAR ju grönt så färgen e de inge fel på men den matchar ju ingen av bakgrunderna här. Jag vill ha en bakgrund som "flyter" in i min banner. Får nog fixa å trixa lite med den i dag...

  

Kram!


Av Eva - 10 januari 2010 11:56

Ska jag avsluta den här bloggen?? Jag har ju inga läsare längre.   


Iaf så blev det ingen städning i går så de får bli idag, gubben håler på att dammsuga nu medans jag sitter här... Sen så e de min tur att göra lite nytta, ska diska å torka golven...

Nu på morgonen så har vi tittat på skidskytte å STACKARS; STACKARS Domracheva!!!!! Hon sköt på fel tavla IGEN när hon kom in i ledning!!! Repris från i fjol.    


  

Kram!

Av Eva - 9 januari 2010 13:15

Va konstigt de kändes å skriva dagens datum, speciellt årtalet....


Idag har vi bytt ut alla julgardin!!! ÄNTLIGEN säger jag. Sen blir de till att städa.


Jaha de va ju en väldigt kort blogg i dag men jag kanske kan komma på nåt mer att skriva om senare i dag...


  


Kram!

Av Eva - 8 januari 2010 20:15

Jag läste nyss att en person (som jag inte känner) officielt gått å blivit häxa!!!!! Varför har man de som yrke/hobby? Men passar man inte som nåt annat så varför inte... Jag vet minst en till som kan bli de å som säkert skulle skryta om de för denna person har redan "skrytit" om att hon/han inte var riktigt kry i hjärnan...  

Missförstå mig nu inte, jag tycker inte att personer som mår dåligt psykiskt är sämre människor. Men jag anser att det är skillnad på att vara psykiskt sjuk å att vara sjuk i huvudet...

  

Kram!

Hmm

Av Eva - 8 januari 2010 12:55

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kan ju tala om att det var -33 grader här i morse när jag vaknade å vi hade bara 14,8 inne!! Så de var bara att börja elda redan vid halv tio-tiden i dag. Så nu har jag lyckats få upp tempen till 23 grader.

När jag skulle släppa ut katterna i morse så vände den stora katten på bron å den lilla hon bara nyser så fort hon sätter nosen utanför dörren. Men den stora katten bestämde sig för att gå ut iaf så jag släppte ut henne å jag GLÖMDE bort att hon var ute å de kom jag på för ca 5 min sen!!!! STACKARS KATT!!!   Men nu e hon iaf inne, å så kommer hon nog att förbli resten av dagen.

Jag vill köpa lite nytt smink. Nån som har tips på billigt men bra smink???


  

Kram!

Av Eva - 7 januari 2010 11:19

I går fick ju som sagt var jag jobba mellan 12-20:30 å de gick ju bra. Å så var det meningen att jag skulle jobba 15-20 i dag MEN......... Till saken hör att det går magsjuka på jobbet å jag sa till personalen där att jag brukar inte åka på de. Vad tror ni hände i natt? Jo, jag vaknade ca 02:20 av att jag hade riktigt ont i magen men jag låg kvar en liten stund för jag trodde att det skulle gå över. Men några minuter senarre så var jag tvungen att gå på toaletten. Å väl där spydde jag, men det var VÄLDIGT lite så jag vet inte om e magsjuka eller nåt annat. De konstiga var att jag kände mig genast bättre. Å nu på morgonen känner jag mig fortfarande bra men jag har ONT i mag,en mår inte illa.

Så de var ju bara å ringa till jobbet vid halv tre tiden i natt å tala om att jag inte kommer i dag.

Undrar om värmen e på väg?? Vi har "bara" -25 grader idag...   

  

Kram!

Av Eva - 6 januari 2010 10:02

Jobbet ringde för ca 5 minuter sen å frågade om jag ville jobbba i kväll. Fick isf börja kl 12 å ska gå till 20:30. Men jag säger bara brrrrrrrrrrrrrrrrrr va kallt de kommer att bli att gå dit upp. Vi har nu kl 10:08 ca -30 grader. Å jag som inte har några riktiga vinterkläder. Jaja, de väl bara å sätta på sig några extra byxor.

  

Kram!

Av Eva - 5 januari 2010 11:48

Vad är det som har hänt här då?? Jag har inte haft så många besökare nu i början på januari!!   Är ni alla trötta efter jul- & nyårshelgen eller vad e de frågan om? Jag kanske inte skriver om så roliga eller viktiga saker men jag skriver ju ofta om det vardagliga i mitt liv. Jag hoppas ju att några av er tycker att de e kul att läsa. Jag vet att ajg iaf har EN trogen läsare.    Jag hoppas att ni andra kommer tillbaka snart. Jag skulle bli väldigt glad om några av er (helst alla) ville lämna en liten kommentar eller iaf ett inlägg i min gästbok.

I morse for så min lillasyster å hennes familj hem å när jag skulle säga hej då till hennes son så kom mina tårar. Det var LITE tråkigt men samtidigt VÄLDIGT SKÖNT att han ÄNTLIGEN får komma hem å att han får det liv han förtjänar!!!   

Nä nu ska jag nog spela lite Jardinains...


  

Kram!


Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards