Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Eva - 27 maj 2009 09:57

Nu har jag inte skrivit här på några dagar. Jag har som inte haft tid eftersom jag har jobbat, å även om jag har kommit hem tidigt så har jag inte orkat med att att blogga. De e så himla mycket intryck som ska smältas och bearbetas när man är på ett demensboende, för att inte tala om rutinerna. Men de e ju tur att jag har nästan en månad på mig att komma in i rutinerna. I dag börjar jag inte förrän kl 16:00!! :-) Dom skulle ha nåt personalmöte å de behövde inte jag vara med på.

I lördags var jag in till stan å fikade med en tjej. Å när vi var klar med detta så skulle vi gå en sväng på gallerian vi var på, så vi gick in på kosmetikabutiken där. Å precis när vi skulle gå in så gick det ut ett tjejgäng å då gick larmet!!! en av expiditerna sprang i kapp dom å tog med dom in i butiken igen. Hon kollade igenom deras jackor, å mycket riktigt så hittade hon saker där. Nämligen två paket med rakblad!! Så de var bara för dom i affären att ringa efter en vakt. Men de mest korkade av allt var frågan en av tjejerna ställde! Hon sa: "Kan jag inte betala i efterhand?" Expediten sa att de inte funkade så. Hur korkad e man om man tror att man kan betala  de man snattat om dom kommer på en??!! Men de e kanske lite typiskt dagens nonchalanta ungdomar. 

Jag passade på att köpa kondomer i lördags oxså, fast dom var inte till mig!  Dom var till gubbens dotter! :-) Hon har ju nämligen hittat en kille som har har blivit kär i. å dom hade legat å "myst" en dag förra veckan. Å jag frågade vad myst var för nåt å hon sa att hon bara hade legat med sitt huvud på hans mage å att de inte hade varit nåt mer. Ska jag tro på detta?!! ;-) Nä då tyckte jag att de var bättre å köpa kådisar till henne för säkerhets skull. 

Tjingeling.

Kram!

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards