Alla inlägg under april 2009

Av Eva - 15 april 2009 12:32

De e vad vi har gjort nu på morgonen, jag städade kylskåpet först, dels för att vi ska handla i morgon men även för att jag spillde ut mjölk i går... Klantigt hehe!! Sen efter de gick vi ut å städade upp lite på gården, vi plockade bort gubbens alla fimpar å lite gammalt tegel som låg vid förrådet. Så nu känner man sig duktig! :-)

Bjuder på en klassiker här i Jämtland.

Lyssna å njut.

Kram

// en äkta jamtlandstaus

Av Eva - 14 april 2009 11:14

..då har ännu en ny vecka startat i mitt liv å fortfarande så är man arbetslös!!!!! Börjar bli jävligt less på detta nu, tror att jag ska söka andra jobb än som bara uska. För egentligen vet jag inte om jag alltid vill jobba som de. Helst skulle jag ju vilja jobba med barn, men man kan kanske kombinera de på nåt sett. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte. Man kan ju bara hoppas att det är nåt bra som händer där framme. Nu kan jag säga att våren har gjort intåg här uppe PÅ RIKTIGT!! I lördags när jag satt ute å läste såg jag årets första fjäril å när jag pratade med min syster som bor i grannbyn så berättade hon att dom hade blåsippor bakom deras hus å hon hade även sett tussilago, men de har inte jag gjort än. Å så har grannarna tagit fram grillen. De ska vi nog också göra snart. Mmmmmmmmmm gott-gotti-gott-gott!!!

Kram!

Av Eva - 13 april 2009 13:11

Kunde inte komma någon rubrik därav frågetecknena. Idag blev det till att kliva upp tidigt eftersom den stora katten ville gå ut redan vid sju (å jo de e tidigt om man tänker på att jag har legat till kl tio vissa dagar) men jag släppte inte ut henne förrän vid åtta, så hon va inte så glad på mig.

Efter frukost så började vi att städa eftersom vi får besök i dag, men mitt uppe i städningen ringer gubbens jobb å säger att han måste komma ner å kapa några gipsskivor (han jobbar som snickar), så de blev jag som fick göra allt  men de e väl inte hela världen iofs. Men nu har jag iaf duschat så man känner sig fräcsh, de finns inte många saker som e så skönt som en uppfriskande dusch, eller jo de gör de ju men de kan jag inte skriva här.... ;-) Ni vet ju vad jag menar! 

 Kram på er!!

Av Eva - 12 april 2009 12:35

Läste på Aftonbladet i dag om en kvinna i Tyskland som hade hoppa i vattnet med isbjörnar, av egen fri vilja. Man blir så j***a förbannad när man läser sånt. Det jag inte kan förstå ar att människorna omkring henne inte stoppade henne när dom såg att hon började klä av sig, jag kan säga att de hade jag gjort iaf. Det stod att hon hade psykiska problem men e de inte då en ännu större anledning att stoppa henne??!!! Även om man är psykiskt sjuk så tror jag att amn nånstans inom sig vet att isbjörnar att ett rovdjur som kommer att försvara sig för allt vad tygen håller eftersom det är vi människor som gör itrång på deras revir.... Om vi blir utsatta för intrång på ett eller annat sätt så försvarar ju vi oss också. Å hade nu detta slutat annorlunda (kvinnan klarade sig utan livshotande skador) så kan ni ge er f*****n på att djurparken hade skjutit isbjörnen!!! 


På skärtorsdagen var min ena storasyster på Lillänge å handlade, å nr hon var på väg till bilen så stannade hon utanför en blomsteraffär. Där tittade hon på ett knippe med björkris som hon tänkte köpa. Å när hon står där å kollar så går de förbi en kärring som säger att "det är väl skandal att folk köper björkris när det finns en hel skog man kan hämta i". Min syster blev ganska irriterad åvände sig om å sa att hon kunde ju göra de hon då!! Fast jag tror inte att man får gå ut å hämta björkris hur som helst, allemansrätten innefattar nog inte de. men om hon nu har egen skog eller vill/kan reta upp skogsägare så kan ju hon göra de. De var lite synd att jag inte var med för då hade jag inte kunnat vara tyst. Jag fattar inte varför männinskor måste hålla på att kommentera andras handlingar, speciellt inte när man är på stan. Visst jag kan oxså slänga ett extra öga om jag tycker att nån ser "konstig" ut men inte f*****n skulle jag kommentera de, kanske att man säger nåt när man kommer hen men de e ju inom "låsta dörrar"...


Jag hoppas att alla där ute har haft en trevlig påsk!!

Kram.

Av Eva - 10 april 2009 10:51

Ont

Av Eva - 10 april 2009 10:50

I onsdags så hade jag ett migränanfall som var nåt utöver det vanliga, jag trodde allvarligt att jag skulle dö!!! Jag har ALDRIG haft sån panik som jag hade då, svårt att andas, var yr fast att jag låg ner. Å jag har aldrig varit yr under ett migränanfall förut så jag blev ganska rädd, det jobbiga är att jag har varit yr i flera veckor nu. Måste nog ringa till en HC så jag kan få kolla upp det....  Jag provade allt jag kunde komma på för att migränen skulle släppa, jag tog zomig nasal spray = hjälpte inte alls, de blev snarare sämre, jag tog en diklofinak = hjäpte inte heller, jag la mig i ett kallt & mörk rum = hjälpte inte, jag tog en pronaxen = hjälpte så pass att jag kunde slappna av å få somna :-)


Av Eva - 9 april 2009 16:11

Vi börja med det som är mindre kul: det var meningen att vi skulle ha middag med min svåger, hans fru & mina svärföräldrar på söndag, men det blir inget pga en massa strul som jag inte tänker gå in på här. Så de blir bara en snabb visit för dom på måndag  innan dom åker hem.

De som e kul e att vi har köpt ett Playstation 2 & ett  spel (Spyro), så nu blir de till å spela i helgen när gubben e å tävlar!

Kram.

Av Eva - 7 april 2009 20:27

I går (måndag) till i dag har jag varit barnvakt åt mitt ena syskonbarn, en liten kille på 3 år (han blir 4 i sommar) å de har gått väldigt bra. De brukar inte vara några problem med han så allt var som vanligt kan man säga. Lite rolig var han igår när han hade lagt sig; efter ca en timme ropade han på mig å när jag kom upp så häger han nu har jag sovit klart! Skulle inte tro de tänkte jag å skrattade när jag gick ner igen. Å ett annat av mina syskonbarn hade lite skadeglädje igår när hans pappa slog sin fot, han sa till sinn pappa: lagomt åt dig å så skrattade han!!! Han e 5 år å har redan den inställningen. Helt rätt, för vad säger man skadeglädjen e ju den enda sanna glädjen.... Hehe!! Jag har 7 st syskonbarn från åldrarna 18-4 år och dom är ovärdeliga, I love them!!!!

Nä nu ska jag gå å kolla på när Färjestad förlorar i SM-final nr 4, gubben håller på dom så de e lite kul å reta han om dom gör de!! Kram på er!


Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards