Alla inlägg under april 2009

Av Eva - 5 april 2009 14:25

Jag tittade på Robinson igår eftersom de inte fanns nåt annat att titta på. Å jag har en liten fundering på dom som e med i detta program. Varför har man en massa smycken på sig när man är där dom är??????!!!!! Detta gäller då speciellt kvinnorna som är med, det va nån av dom saom hade flera guldhalsband och vad jag skulle gissa var vigselringar. Jag kan förstå om man inte vill ta av sig sin vigelring men fågan är om de inte är vart de, tänk om man skulle tappa dom i träsket eller att man blir biten av nåt så att man sväller upp i handen/fingret. I och för sig går det ju att klippa ringen då men jag hade nog valt att lämna dom hemma, jag tror nog att min man har haft förståelse för detta isf. Han vet vart vi står i vårat förhålande... <3 Å vad e de med killarna som e på den sk paradisstranden? Dom e ju bara så jäkla "besserwissig" av sig, de va så skönt å se när dom fölorade pristävlingen. Synd att dom inte förlorade Robinsontävlingen oxså, hade varit skönt om den där läkaren hade åkt på däng av en brud!!!!!!


Å va f****n e de med tv:n på helgerna?? Dom visar ju f**n bara skit, de ENDA som var bra igår va CSI Miami. De va inte en enda bra film på tv:n igår. Fast de e ju snart vår å sommar å då ska de väl iofs inte vara så att man ska sitta inne å glo på tv:n, men vi e ju inte riktigt där än.....

Kram.

Av Eva - 4 april 2009 14:49

Jag har så fruktansvärt j***a tårkigt just nu, har inget att göra men jag tror att jag ska gå ut en sväng för jag ser att solen skiner å de e jättefint väder här just nu. Så de gäller kanske att passa på innan solen går i moln. Jag kanske ska ta med mig en bok ut så har jag ju nåt att göra iaf.

Igår installerade jag ett bildprogram, Gimp, men jag vet inte om jag är så himla nöjd. Jag tror nämligen att det blev fel version, jag "fick" nåt som heter GIMPPortable. Men som sagt, jag tror att det blev fel. Om de e nån där ute som vet nåt mer om detta program eller har nåt förslag på ett annat bildprogram så får ni gärna göra eran röst hörd här...

Kram!

Av Eva - 3 april 2009 12:45

Nu i helgen så är jag "gräsänka". Gubben har farit på SM i pimpel, dom ska vara nånstans i Lycksele-trakten. Men frågan e vad dom ska pimpla, fisk eller öl?? När man lyssnar på dom i hans fiskeklubb så skulle man kunna tro att de e öl dom ska pimpla, för dom pratar nästan mer om öl & alkohol än om fisket. Så har det varit även när dom kommit hem, dom berättar i kanske max 10 min hur fisket var å sen pratar dom bara om hur fulla dom blev, vem som gjorde vad å vem som gjorde bort sig mest. Men de e inte bara gubben som har åkt, min pappa har även åkt iväg å de var meningen att min mamma skulle fara men hon har nyss blivit av med sitt gips efter en handoperation. Så de va himla trist för henne, hon som hade kvalat å allt. :-( Men jag hoppas att hon kan åka nästa år istället.


Jag hoppas att det går bra för dom, de skulle sitta fint om dom kunde klå personer i den där klubben....


Så vad ska jag göra i helgen när jag kommer att vara hemma alldeles själv? Jag KANSKE far till min syster i morron, vi får se. Men de ju bara SÅ TRIST å sitta hemma själv. Eller själv å själv, jag har ju mina älskade katter som sällskap.... fast den ena kutar bara in å ut genom ytterdörren å den andra hon mest bara sover eller busar för sig själv.
Som sagt vi får väl se vad de blir, ikväll ska jag iaf inte göra så mycket, läsa i min bok så jag kan börja med en ny snart, dricka mycket kaffe å så ska jag titta på CSI Miami på femman i kväll.


P.S

Visste ni att kola-björnen ofta har klamydia å att de bla e därför den e uttotningshotad???

Jag hade ingen aning om detta. Dom kanske skulle behöva gå på sex-rådgivning?? hehe Skämt å sido de låter ju som en hemsk orsak till utrotning. Jag visste inte heller att djur kunde få såna sjukdomar....

Av Eva - 2 april 2009 11:40

I brist på annat att skriva om så får ni lite ögongodis att titta på!! Killen på bilden är en av skådisarna från CSI: New York. Han spelar Danny Messer.

Av Eva - 1 april 2009 13:03

Då va de 1:a april då.... Är det någon som har blivit lurad? Jag kan ärligt säga att jag inte har blivit det, men dagen är ju inte över än. Jag har kollat runt lite på olika tidningar men jag hittade inget skämt som jag tycker var jätteroligt & i-ögon-fallande. Aftonbladet hade nån liten lista över olika skämt, där kunde man även rösta på dom olika skämten. När jag kollade där så ledde Metros skämt (Från och med nästa vecka inför SL förbud mot att stå på vänster sida i tunnelbanans rulltrappor. Den som överträder förbudet bestraffas med 500 kronor i böter, så kallad ståpeng.) Jag tyckte inte att de va så himla kul men så så bor ajg inte i Stockholm heller..... Tack å lov (skulle inte palla att stressa som dom gör där nere.) Jag har inte hittat nåt skämt i dom tidningara som finns här uppe, men jag har iof inte letat så hårt.

Kram på er!!

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards