Alla inlägg under maj 2009

Av Eva - 20 maj 2009 19:36

Nu har jag inte skrivit nåt vettigt här på nån dag, men jag har inte haft så mycket att skriva om. Jag har ju denna vecka börjat min praktik/introduktion på mitt sommarvik. Å jag har fått börja med en drömvecka, jobbade måndag, ledig tisdag-onsadag, jobbar torsdagkväll å fredag förmiddag. Men jag kan vara lugn för de kommer att komma några monsterdagar framöver. I går var jag på stan å handlade lite smått å gott, bla ett par tofflor på Rusta å när jag kom hem skulle jag "gå in" dom. Å som vanligt med min tur gick det å fanders för dom gick sönder!!!! Där fick jag för att man är snål å handlar på Rusta.

Så idag när jag följde med syrran till stan så lämnade jag tillbaka dom å istället köpte jag ett par Clonx (eller hur de nu stavas) Ni fattar säkert vad jag menar, om inte, så e dom nästan som Foppa-skor å jag som har sagt att jag ALDRIG ska köpa ett par såna. Men nu när jag har ett jobb å gå till så måste jag ha ett par tofflor.

När jag så kom hem idag så hann jag knappt innanför dörren för ens det började SPÖREGNA å vad händer? Jo, det börjar att läka in i köket å i dörröppningen till vardagsrummet. Ringer då panikartat till gubben (som är å fiskar) å säger att nu får du komma hem. När han gjort det så gick han upp på taket å kollade vad som var fel, det var tydligen nån tegelpanna som var trasig å som inte låg som den skulle.

Jo, min syrra va å kollade på en bärbar dator idag, en Apple! Hur sugen tror ni jag blev på en sån?? Vilka finesser!!!!!! *LER*    De e ju tur att drömmar inte kostar nåt!

Tjingeling!

Av Eva - 19 maj 2009 14:48

Tänk om alla familjer kunde ha de så här!! Då skulle de nog inte finnas några krig i världen.

Kram!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab
Av Eva - 17 maj 2009 10:55

Så var årets största spektakel över!! ESC, å vi vann inte i år. Nån som trodde de??  Personligen så tror jag att Sverige hade haft större chans om man hade skickat Måns Zelmerlöv, han hade ju iaf kunnat konkurerat med den vinnande killens charm. Jag förstår inte hur vi i Svergie kan tro år efter år att NU VINNER VI. De finns ju ett antal länder som skickar in bidrag som OFTA är bättre än vårat. Å nu när Sverige har legat i botten ett antal år; Vad gör man då?? Jo man skickar en operasångerksa!!!!!!!! Behöver jag säga nåt mer??

Nä, skrota den där tävlingen, Sverige. Vi kommer inte att vinna den nån mer gång.... (tror jag iaf)

Å appropå musik som sätter sig i skallen vare sig man vill eller inte, så har Brittney Spears nya låt satt sig i min skalle å jag får inte bort den!!!!!!!! Jag är inte den som lyssnar på henne men de e svårt att undvika när man lyssnar på radio eller MTV....

Ja, ja de va de de. Nu ska jag gå ut å hjälpa gubben med att vända landet.

Tjingeling!

Av Eva - 16 maj 2009 09:37

Igår var vi hos grannarna å där planerade vi att eventuellt åka med Tallink till Tallin i augusti, dom hade kommit hem därifrån i går morse. Jag hoppas att vi kan åka, de skulle va så jäkla kul.

Idag blev jag väckt av en kattröv i fejset!! Inte så kul, fick man välja hur man ska bli väckt så e INTE de på min lista iaf... Så de va bara kliva upp å släppa ut henne. 

Senare idag blir det nog en tur till syrran å hennes familj, å jag hoppas att lillsyrran kommer dit med sina småtroll. Hennes yngsta fyllde 5 år igår så jag vill ju ge honom en grattiskram. <3

Nä, nu ska jag dricka lite kaffe.

Tjingeling!!

Kram.

Av Eva - 15 maj 2009 09:14

De gick väldigt bra på intevjun i dag. Jag få börja med en praktik på ett par veckor sen blir det sommarvik!!! Nu tycker ni kanske att de e knäppt att jag är glad över en praktik, men jag sak även ha den som en introduktion. För de e ju inte bara å kliva in på ett boende å tro att man kan ALLT, rutiner skiljer sig ju åt från ställe till ställe.

Jag e så jävla glad!! De känns som om de kanske börjar släppa för mig nu. De brukar ju bli lättare å få jobb bara man har "fått in en fot". Jag tycker att jag är värd detta nu. Egotrippat eller!? Visst, de kanske de e men har man varit arbetslös lika länge som mig så blir man de till slut.

Om ni frågar er varför jag är hemma så tidigt så beror det på att jag fick komma in 10 minuter tidigare än vad det var sagt.

Nu blir de lite kaffe å en stund med slutna ögon på soffan, har nämligen en hej-dundrande skallebank på väg...

Tjingelin!

Av Eva - 14 maj 2009 20:39

Jag fick ett telefonsamtal idag, de var en kvinna från kommunen som ringde å frågade om jag var intresserad av att gå som sommarvikarie på ett demensboende här ibyn. Vad tror ni jag svarde?? JA!!!!!!!!! Så i morron kl halv nio ska jag träffa henne på boendet. Jag HOPPAS att de går vägen!!

Av Eva - 14 maj 2009 12:26

Hej på er där ute!

Jag funderar på att byta till en annan bloggsida, jag vill ju kunna lägga in klocka, dagens namsdag m.m Dessutom har jag sett på en dela ndra bloggar att dom har tex en droppe för världens barn och/eller ett rosa bandet eller för den delen blåa bandet (mot prostatacancer). Å om jag har fattat rätt kan man inte ha de här, plus att jag FORTFARANDE väntar på svar från supporten trots att jag nu har skickat TVÅ mail till dom....

Den största nackdelen är att dom flesta andra har reklam på sina sidor.. Men de kanske man står ut med, man kanske till och med hittar nåt kul bland dessa reklaminslag. *ler*

Jag har tittat på blogg.se, blogger.com å bloggspace.se. Om de nån som har erfarenhet från någon av dessa är ni välkommen att berätta de för mig.

I dag ska jag nog passa på att putsa lite fönster...

Kram.

Av Eva - 13 maj 2009 12:03

Igår skulle pappa fara in å operera sitt ena öga pga att han har för högt tryck å att han har grå- eller grönstarr (kommer inte ihåg vilket de e). Men de sket sig rejält kan man säga, de hela slutade med att han hamnade på hjärtintensiven!!!!!!!  Hans hjärtrytm å puls blev oroväckande låg å han började spy. Väl på hjärtintensiven tog dom en massa prover för att se vad som blev fel, men dom har inte hittat nåt fel. Jag, mamma, Micke å Maggan var å hälsade på honom i går kväll. Han såg inte allt för pigg ut, men sjuksköterskan som pratade med oss sa att vi inte skulle vara oroliga utan han trodde att pappa hade fått någon slags reaktion på lokalbedövningen. Jag hoppas att han får åka hem i dag!

Jag älskar mina föräldrar å de gör så ont i mig när dom inte får ha de bra. Gud ska veta att dom förtjänar det!!

Kram från en ledsen jämte.

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards