Alla inlägg under maj 2009

Av Eva - 12 maj 2009 13:19

Jag väntar på svar från supporten på denna sida. Jag har skickat ett mail till dom, detta är nu ca tre veckor sen å jag har fortfarande INTE fått svar. *arg* Man kan ju fråga sig om dom har så många mail å svara på att dom ignorerar vissa mail. Vaför mitt isf??

Vad e de då jag längtar efter? Jo, de e flera saker. Men de jag främst syftar på just nu är fred på jorden..... *asg* eller hur? Nä jag längtar efter att "Änglar & Demoner" ska släppas på DVD. Å jo, jag VET att den går på bio from onsdag. Men jag vill/ska ha denpå DVD eftersom jag har Da Vinci-koden på DVD. En anna film jag längtar efter är "National Treasure 3". Dan Browns nya bok ser jag fram mot oxså...

Ha de bäst så länge.

Tjingeling!!

Av Eva - 10 maj 2009 11:26

I fredags så kom mina föräldrar hit med bla min gamla hatt som jag hade när jag gick ut nian. Å guuud vilka minnen man fick då!! :-) Även om vissa minnen inte e lika kul å komma ihåg så va de ändå kul att få tillbaka hatten. Så nu ska jag ta å fara hem till dom å kolla igenom lite kort från förr, å jag kommer att ta med vissa kort hem så jag kan scanna in dom på datan för att sen kunna visa väl utvalda kort, kanske både här å på Facebook.

Å ni ska tro att längtan till nästa år inte blev mindre efter hatten... De e ju mitt 20-års jubileum då.  Jag hoppas att det kommer att bli en KUL återtfäff, jag har ju inte träffat mina gamal klasskompisar sen vi slutade skolan. Undrar varför de blir så? En del av oss var ju så himla tighta, men när vi tog det stora klivet ut i vuxenvärlden så var den sammanhållningen som bortblåst. Vissa av mina klasskompisar har jag iofs addat på Facebook men de e som inte samma sak. Å dom jag hade mest kontakt med under skoltiden finns inte där vad jag har sett iaf.


I går fick våran lilla katt vara ute i löplina för första gången, jag tror att hon tyckte de var skönt. När hon fick komma in igen efter nån timme eller två så var hon väldigt nöjd, så pass att hon inte gick omkring å jamade. Hon löper nämligen IGEN. Inte så jäkla kul!! Men, men de e ju naturens gång. Vi, människohonor "löper" ju en gång i månaden... hehe.

Hon är även ute nu så jag ska nog gå å kolla till henne.

Tack för mig så länge!

Kram.

MySpace Graphics & MySpace Layouts
Av Eva - 9 maj 2009 12:34

De finns idioter å så finns det IDIOTER!!! MOAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

Video: Fyra jubelidioter
Av Eva - 9 maj 2009 11:51

I dag är det kanonväder här å vad gör en annan?? Jo, jag sitter inne som ett annat jävla fån!! Jag hade så stort tänkt å städa ena byrån vi har nere, vi har handdukar i den + en massa jäkla skräp som inte ska vara där. Så jag började med att plocka undan den rena tvätten som hängde på en ställning som stod i vägen å så gick jag upp med den å två påsar med gardiner å lite sängkläder jag fått av mamma. Sen skulle jag leta fram en kartong som jag kunde använda till skräpet från byrån, så "händig" som man e så skulle jag öppna en dörr till ett litet vindsförråd (kan inte komma på nåt annat namn) men vad händer då tror ni? Jo, dörren lossnar från sina gångjärn!!!!! Tror jag blir knäpp! Varför ska allt jävlas när man har bestämt sig för att göra når bra? Till råga på allt så fanns de ingen jäkla kartong där inne..... Så jag kan inte fixa byrån iaf! Jag blir så arg! :-@

Gubben har farit å fiskat med syrrans pojk, hoppas dom får lite fisk!

Vad ska jag göra då?? 

Kanske koka mig lite kaffe å gå gå ut.

Tjingeling!

Kram på er.

Av Eva - 7 maj 2009 14:46

Nu e jag helt färdig efter städingen, fast jag har inte torkat några golv än... Får se om jag gör de efter duschen. Å de blev inte nån städning på f.m utan de fick bli nu på e.m istället. Jag fastnade nämligen framför tv:n, tittade på Rachel Ray på 3:an, (I Love that show <3) å se blev de en stund framför datan :-).

Men nu e jag iaf klar med de jobbigaste med städningen....

Ja, just de jag har letat en sak på internet, men jag vet inte vad det heter bara hur den ser ut. Det är en ska som e gjort i rostfritt stål som man har bredvid t ex spisen, å  som man kan hänga sina redskap i för att det inte ska bli kladdigt å dant på bänken. Den har som en kopp som sås, vatten å dyl kan droppa ner i. Min syster har en sån men hon kunde inte heller komma på vad den heter, de var bra ett tag sen hon köpte den. 

Så om de nån som vet vad jag pratar om så hör gärna av er!!

Nu ska jag hoppa in i duchen å bli som en ny människa.

Tingeling.


Av Eva - 7 maj 2009 09:35

Idag är en dag som kommer att gå till att fixa å dona med olika saker så de enda jag tänker bjuda på just nu är en att-göra-lista.

Att-göra-listan:

  • Sätta i gång en tvättmaskin (redan gjort)
  • Dricka kaffe
  • Städa (dammtorka, dammsuga, moppa golv)
  • Sätta igång en maskin till
Den blev inte så lång men det räcker nog till, städningen brukar ta hela förmiddan när jag gör den själv.
Tjingeling!
Av Eva - 6 maj 2009 13:20

Om man kan vara beroende av annat än droger, alkohol å tobak så e jag f**n beroende av två saker; dels skorpor - underbart gott med lite smör å ost på. Dels e jag nog beroende av Facebook; - jag är in där flera gånger om dagen, å OM jag inte skulle gå in där på nån dag känns det som om jag har glömt nåt eller som om jag saknar nåt.... Hmmm, ibland e man ju bara så jäkla knäpp!! Kanske måste uppsöka nån slags tokdoktor? ;-) Eller vad tror ni? Jo, just de jag e nog beroende av min älskling oxså.. :-)


Idag har jag faktiskt varit lite nyttig å fått undan en massa tvätt, maskin nummer två har just blivit klar så nu blir de till att hänga ut tvätten. Jag måste ju passa på medans det är finväder här.

Tjingeling på er!!

Av Eva - 5 maj 2009 18:44

Jag var just in på min Facebook å skulle göra lite "quizzez" å vad skådar då mitt norra öga?? Jo, en quiz som heter "Vilken våldtäcktsman är du?"!! Hur i helvete kan man göra en quiz å framför allt hur kan den tillåtas från Facebooks sida????? Även om de nu var på den svenska sidan måste väl ägarna till Facebook ha lite koll på vad som läggs ut där??? Jag blir så jävla förbannad att det finns folk som tycker att det e koolt med såna antydningar, det finns mycket konstigt på Facebook iofs. Men frgan e om inte detta tog priset med hästlängder? Jag hoppas att de inte är NÅGON som varit dum nog å gjort det där testet. Även om de var menat som ett skämt eller liknande så finns de ju faktiskt människor som råkar ut för såna som våldtar. Nä, jag tycker nog att folk för ta å skärpa till sig å respektera andra. Visst, jag kan förstå att man inte kan tycka om ALLA, (gud ska veta att jag inte gör de) men nog faaan försöker jag att respektera folk!

// en besviken facebookare

Presentation


Välkommen!
Om ni läser min blogg så skulle jag bli glad om ni lämnade ett litet "märke" efter er i form av antingen en kommentar eller ett inlägg i min gästbok. Kram på er!! ♥

Klockan

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Min gästbok

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksländer

free counters

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards